-

Kızılcık Şerbeti’ne damga vuran saat sahnesi! Zaman mı çok kıymetli yoksa saat mi?

Kızılcık Şerbeti’nin dün akşamki bölümünde hediye edilen saat olay oldu. Abdullah ve Alev hayranları adeta şaştı kaldı… Demet Akalın bile yorumsuz kalamadı…

mask

Kızılcık Şerbeti dizisi dün akşam verilen ceza kararı sonrası ilk kez ekrana geldi. Dizinin 19 Mayıs tarihine kadar yayınlanmayacağı düşünülüyordu. Ancak RTÜK’ün verdiği ceza kararı Perşembe günü iptal edilince dizinin yayınlanmaması için de hiçbir engel kalmadı. Dün akşam ekrana gelen bölüm seyirciyi adeta mest etti.

Kızılcık Şerbeti’ni özleyen seyirci dizinin her dakikasını büyük bir ilgiyle izledi. Reytinglerde de seyircinin diziye olan ilgisi belli oluyordu. Dizide birçok çarpıcı sahne ve göndermeler vardı. Her bölüm farklı bir toplumsal sorun üzerine düşünmeye iten Kızılcık Şerbeti, bu kez espri konusu oldu!

2/3
ABDULLAH’IN TEŞEKKÜR HEDİYESİ mask

ABDULLAH’IN TEŞEKKÜR HEDİYESİ

Dizinin son bölümlerinde Nursema’nın yaşadığı tüm tatsız olaylarda yanındaki en büyük destekçisi Alev’di. Dizinin ilk bölümlerinde anlaşamayan Alev ve Nursema karakterleri son bölümlerde çok sıkı iki dost oldular. Alev’in Nursema’ya verdiği desteği görmezden gelemeyen Abdullah Ünal, aşık olduğu Alev Arslan’a bir hediye ile teşekkür etmek istedi. Dizinin en heyecanlı sahneleri arasında olan hediye sahnesi izleyenleri çok şaşırttı.

Bu sahnede Abdullah, Alev’e teşekkür ederek hediyesini takdim etti. Alev, kutuyu açtığında son model lüks bir saatle karşılaştı. Hediyeyi almak istemediğini belirten Alev, Abdullah’ın ısrarları sonucunda kutuyu açtı ve saat hediyesini kabul etti. Ayrıca hayatında aldığı en güzel hediye olduğunu da vurguladı.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

3/3
DEMET AKALIN DURUR MU YAPIŞTIRMIŞ TWEET’İ mask

DEMET AKALIN DURUR MU YAPIŞTIRMIŞ TWEET’İ

Demet Akalın yaptığı dizi yorumlarıyla sosyal medyanın gündeminde. Sıkı bir Twitter kullanıcısı olan Demet Akalın, Abdullah’ın saat sahnesi gündem olunca yorum yapmadan duramadı. Seyirci, Abdullah Ünal’ın aldığı saatin hangi marka ve kaç para olduğunu bulmuştu.

Saatin bedeli 53 bin dolar olunca Demet Akalın adeta şoka uğradı. “Rolex o kadar olmuş mu ya?” diyen Akalın takipçilerinin de yüzünü güldürdü. Dizide gerçekten de Alev’e aynı marka ve aynı model bir saat uzatıldı.

29 Nis 2023 - 17:08 - Magazin --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantephaberler.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantephaberler.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantephaberler.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantephaberler.com değil haberi geçen ajanstır.