-

Erdoğan’dan Aile Koruma Kalkanı müjdesi! Her ailede en az 1 çalışan olacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda ev hanımlarına emeklilik müjdesini vermişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması sonrası Aile Koruma Kalkanı programının detayları ve tarihleri merak edilmeye başlandı. İşte o detaylar ve tarihler...

mask

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda geçtiğimiz gün önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Aile Koruma Kalkanı Programı adı verilen proje kapsamında ev hanımlarına emekli olma şansı verecekleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası milyonlarca vatandaşımız  Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detaylarını merak etmeye başladı. Program kapsamında ev hanımları, gençler ve yeni evlenecek olan çiftler desteklenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan  AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda  Aile Koruma Kalkanı Programı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan aileyi güçlendirmeye yönelik yenilikçi mekanizmaların bir uzantısı olarak düşündükleri program kapsamında ev hanımlarının emeklilik hakkı kazanacaklarını ve yeni ailelerin kurulmasına destek olacaklarını söyledi. Erdoğan ayrıca, program kapsamında her ailede en az bir kişiye iş imkanı sağlayacaklarını ve çocukları tehdit eden olumsuz her türlü şeye karşı mücadele edeceklerini söyledi.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

2/3
DOĞALGAZ GELİRLERİYLE AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULUYOR mask

DOĞALGAZ GELİRLERİYLE AİLE VE GENÇLİK BANKASI KURULUYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda  Aile Koruma Kalkanı Programı’nın mali detaylarını da vatandaşlarla paylaştı. Erdoğan, Aile Koruma Kalkanı Programının finanse edilmesi amacıyla Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulacağını açıkladı. Ayrıca Erdoğan, bankayı finanse etmek için Karadeniz’de keşfedilen doğalgaz gelirlerinden faydalanacaklarını da söyledi.  Program kapsamında her ailede en az 1 çalışanın olmasını sağlayacaklarını söyleyen Erdoğan, bunu sağlamak için de özel sektör işletmelerinin sigorta primlerinin tamamını bir süre zarfında devletin ödeyeceğini sözlerine ekledi.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

3/3
EV HANIMLARI EMEKLİ OLABİLECEK mask

EV HANIMLARI EMEKLİ OLABİLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantıda aynı zamanda ev hanımlarının da artık emekli olabilecekleri müjdesini verdi. Bunun için ev hanımlarının ödeyecekleri sigorta primlerinin üçte birini devletin ödeyeceğini söyleyen Erdoğan, ayrıca ev hanımlarının emeklilik yaşı için de çocuk sayısına göre esneklik sağlayacaklarını ekledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aile Koruma Kalkanı Programının ne zaman başlayacağı konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadı.

26 Nis 2023 - 16:24 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantephaberler.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantephaberler.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantephaberler.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantephaberler.com değil haberi geçen ajanstır.