- G:

Bayram daha gelmeden şeker ve çikolatalar yok satıyor! Şeker ve çikolata fiyatları ne kadar? 

Bayram gelirken şeker ve çikolata satışlarında artış yaşanıyor. Şeker ve çikolata fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Gaziantepliler buna göre alışverişlerini planlamak istiyor. İşte detaylar…

mask

Ramazan Bayramı yaklaştıkça çarşı ve pazarlarda hareketlilik artıyor. Pek çok kişi bayram ziyaretlerine gelen konuklarına ikram etmek için şeker ve çikolata satın alıyor. Şeker ve çikolatalarda çok fazla çeşit bulunuyor. Fiyatlar, çeşitlere göre değişiklik gösteriyor. Bazı çeşitlerde fiyatlar daha yüksek olurken bazı ürünler daha düşük fiyatlardan alıcı buluyor.

Gaziantep’te bayram alışverişi hızlandı. Şeker, çikolata, bayramlık çerez satışlarında bu sıralarda ciddi seviyede artış yaşanıyor. Şeker ve çikolatalarda farklı bütçelere hitap eden seçenekler sunuluyor. Böylece herkes maddi imkânları ölçüsünde konuklarını ağırlayabiliyor.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

2/3
ESNAF, SATIŞLARDAN MEMNUN mask

ESNAF, SATIŞLARDAN MEMNUN

Gaziantep’te bayram şekerleri ve çikolataları satılmaya başlandı. Şeker ve çikolatalar, rengârenk yapılarıyla esnafların tezgâhlarını süslemeye başladı. Esnaflar, Nisan ayında başlayan satışların gün geçtikçe daha da arttığını belirtiyor. Esnaflar yaklaşan bayramın, Gazianteplilerin acılarını hafifletme noktasında da fayda sağlayacağını düşünüyor.

Gaziantep’te en fazla klasik şekerlere ilgi gösteriliyor. Aynı zamanda badem şekerlerine de halk tarafından çok fazla ilgi gösteriliyor. Kayısı çekirdeğinden yapılan şekerler de Gazianteplilerin en fazla tercih ettikleri arasında bulunuyor.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

3/3
FİYATLAR 100-400 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR mask

FİYATLAR 100-400 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Gaziantep çarşısında şeker ve çikolata fiyatları genellikle 100-400 TL arasında satılıyor. Bu fiyatlar ürün çeşidine bağlı olarak değişiyor. Paket halinde, hazır ambalajında satılan şekerleri tercih edenler olduğu gibi kiloyla şeker alan da pek çok kişi bulunuyor. Bu sayede uygun fiyattan daha fazla şeker ve çikolata almak mümkün oluyor.

Şeker satışlarının ilerleyen günlerde daha fazla artması bekleniyor. Özellikle arife günü satışlarda çok fazla yoğunluk yaşanıyor. Sevdiği şekeri ve çikolatayı satın almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Çünkü bazı şeker türlerinde istenilen çeşidi bulmak güç olabiliyor. Bayram boyunca şeker ve çikolataların ölçülü bir şekilde yenilmesi gerektiğini de eklemek gerekiyor. Özellikle şeker hastası olanların bu konuda dikkatli olması tavsiye ediliyor.

18 Nis 2023 - 17:22 - Gündem --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantephaberler.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantephaberler.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantephaberler.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantephaberler.com değil haberi geçen ajanstır.