- G:

EYT'liler için maaş süreci başladı! 25 günlük fark 3 bin 500 TL'yi bulacak! Toplam ödeme 21 bin 500 TL'yi aşacak!

Emeklilik dilekçelerini 31 Mart 2023 tarihine kadar teslim etmiş olan EYT’liler için emeklilik süreci 1 Nisan tarihi itibari ile başladı. Bu noktada EYT’liler için dikkat çeken bir bilgi paylaşan yetkililer, 1 Nisan tarihinden ilk maaşın yattığı tarihe kadar geçen sürenin, “fark” olarak değerlendirileceğini ve hesaplara maaşa ek olarak yatırılacağını belirtti. Peki, EYT’liler nisan ayında ne kadar ödeme alacak?

mask
2/3
MAAŞ TUTARI VE EMEKLİ İKRAMİYESİ BELLİ OLDU! mask

MAAŞ TUTARI VE EMEKLİ İKRAMİYESİ BELLİ OLDU!

31 Mart 2023 tarihine kadar emeklilik dilekçesini vermiş olan tüm EYT’lilerin 1 Nisan tarihi itibari ile SGK tarafından “emekli” olarak değerlendirildiğini belirten yetkililer, bu kapsamda her EYT’linin en az 7 bin 500 TL tutarında maaş ödemesi ve 2 bin TL tutarında ikramiye ödemesi alacağını bildirdi.

Haberin devamı için diğer sayfaya geçiniz...

3/3
EK ÖDEMELER AÇIKLANDI! mask

EK ÖDEMELER AÇIKLANDI!

Maaş ve ikramiye ödemesinin yanı sıra ortalama 8 bin 500 TL’lik promosyon hizmetinin de EYT’lilerin başvurularına açık olduğunu belirten yetkililer, SSK’lıların 17 Nisan Bağ- KUR’luların ise 25 Nisan itibari ile maaş ödemelerini alacaklarını ifade etti. Yetkililer, 1- 17 Nisan ve 1- 25 Nisan tarihlerinin emekliler için maaş farkı anlamını taşıdığını belirterek maaş harici ödeme tutarının 3- 3.500 TL aralığında olacağını bildirdi.

08 Nis 2023 - 15:40 - Ekonomi --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Gaziantephaberler.com Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantephaberler.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Gaziantephaberler.com editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Gaziantephaberler.com değil haberi geçen ajanstır.